Première 'Op reis door de Romeinenbrief'

Première 'Op reis door de Romeinenbrief'

18 juli 2024
Family7 - Op reis door de Romeinenbrief met Henk Poot en Bert Noteboom

In samenwerking Christenen voor Israël heeft Family7 een prachtige Bijbelstudieserie gemaakt ‘Op reis door de Romeinenbrief’ met Henk Poot en Bert Noteboom. De serie is opgenomen naar aanleiding van het boek over de Romeinenbrief ‘Intocht’ van Henk Poot en wordt vanaf 7 september uitgezonden.

Uitnodiging première ‘Op reis door de Romeinenbrief’
Wij nodigen u echter nu al uit voor een unieke première waarbij twee afleveringen van de 18-delige serie worden vertoond, nog vóórdat ze op televisie worden uitgezonden. Deze twee afleveringen zijn opgenomen in de Italiaanse hoofdstad Rome en geven een indrukwekkende kijk op de context waarin Paulus zijn brief aan de Romeinen schreef. 

Rondleiding televisiestudio’s
De première vindt plaats in onze televisiestudio’s. Bert Noteboom en Henk Poot zijn allebei aanwezig. Tijdens het koffiemoment en de borrel is er de mogelijkheid om boeken van Henk Poot aan te schaffen. Daarnaast zijn er rondleidingen in de televisiestudio’s. Onze collega’s vertellen u met passie over het werk bij Family7 en hoe het achter de schermen werkt bij televisie. Een uniek moment en een prachtige beleving om mee te maken. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Praktische informatie
Datum: maandag 2 september 2024
Tijd: van 19:00 uur tot ca. 22:00 uur
Locatie: Geef als navigatieadres op: Antillen 11, Apeldoorn. Volg de borden om te parkeren.
Toegang: Gratis. Er zal een collecte zijn om o.a. de kosten te dekken.

Registratie
Er zijn een maximum aantal plaatsen beschikbaar. U kunt alleen komen als u zich hiervoor heeft geregistreerd. Klik hier om te registreren! (Let op: U wordt doorverwezen naar de website van Christenen voor Israël)

Wanneer u zich aanmeldt voor dit evenement gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens delen met de partnerorganisatie Christenen voor Israël.

Lees hier meer over het nieuwe programma Op reis door de Romeinenbrief.

advertentie